Szombat, 2024.04.20, 14:12:38
Az Ön belépési neve Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Nyitólap | Profilom | Regisztráció | Kilépek | Belépés
Belépés
Statisztika
Keresés
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Janika  
Fórum » Segítségek, útmutatók, szerelések, tuning » 323F » Belteri izzo csere / ledesites
Belteri izzo csere / ledesites
sladeDátum: Hétfő, 2016.02.01, 18:51:22 | Üzenet # 1
Közlegény
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 10
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Sziasztok! Nem oly reg ota birtoklom egy 97-es csodat, de a beltere olyan, mint egy krematorium. Gyakorlatilag a kilometerora lampain kivul semmilyen belteri vilagitas nem mukodik. Mivel a legkozelebbi "izzos bolt" kicsit messze van, igy eloszoreg szeretnem venni az egoket es csak utana szetbombazni a belsejet. A baj, hogy fogalmam sincs, hogy hova, milyen foglalatu izzo kell. Tudna ebben valaki segiteni, hogy hova, milyen izzo kell? Szo szerint egy sem mukodik az kozepkonzolban sem, illetve a lampa allitoban es a tobbiekben sem. Koszi elore is.
 
JanikaDátum: Kedd, 2016.02.02, 05:17:53 | Üzenet # 2
Vezér-ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1129
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Szia Slade!

A műszeregységbe 3db T10-es foglalatú izzó kell. A középkonzol tetején lévő kapcsolóknak is világítaniuk kell, oda azt hiszem oda 3mm-es rizs izzók kellenek. A fűtéskonzolba szintén (három darab minimum kell, plusz a fokozat és a fűtés szabályzó húzogatós kapcsolójába LED-ek. A hamutartóba és kesztyűtartóba szintén T10 megy. A szivargyújtóra most hirtelen nem emlékszem. A kormány oldala mellett lévő két-két kapcsolóba szintén 3mm-es rizs izzó való. Kb. ennyi.

Ezekből a rizsizzókból is van ám több féle. A legegyszerűbb, ha kiszedsz belőle egyet (foglalattal együtt) és bemész a Homasitába. Ott aztán adnak mindenfélét, anno én is ott vettem. Foglalttal együtt pár száz forintért megkapod az egész szettet.
 
sladeDátum: Kedd, 2016.02.02, 07:15:05 | Üzenet # 3
Közlegény
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 10
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Szia Janika! Koszi a gyors valaszt. Valoszinu az lesz es begyek delutan a homaba. Termeszetesen reggelre kiegett a km ora egyik izzoja, szoval azt is cserelem.... Csak meg nem tudom hogyan jon le az egyseg a faceliftesen.
 
snakedocDátum: Szombat, 2016.02.13, 17:48:42 | Üzenet # 4
Közlegény
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 6
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Én most cseréltem izzókat a műszerfalban és a következő kódúakat vásároltam bele! A kilométerórához a háttérvilágítást W5W jelű kell a régi kódja T10! A kisebb visszajelző izzók az óracsoportnál T5 fogalalttal bírnak! A riszszem izzókat T1 kód alatt leltem meg, ebből több hosszúságú, átmérőjű létezik! 3mm-es (miképpen Janika is mondta) kell az összes kapcsolóba ami a műszerfalon leledzik. Kissé combosabb kell a klíma és fűtésvezérlésbe 3 db, azt hiszem az is T1 csak 3/4-es(kissé hosszabb mint a másik)! Én ledes izzókat raktam a műszerfalba 3-3 db-ot! Három a háttérvilágítás és 3 db a két index és még egy visszajelző fény-é! A klímakonzolban ne lepődj meg a zöld színű izzókon at csak egy gumi burkolat, de Én azokat nem raktam rá a cserékre! fogok feltölteni képeket róla, de sajna a fényerőszabályzó megadta magát és nem tudok az elkészült műszerfalról képeket készíteni, csak ha már kicseréltem! biggrin biggrin
 
Fórum » Segítségek, útmutatók, szerelések, tuning » 323F » Belteri izzo csere / ledesites
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Mazda 323 BA Klub © 2024Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben