hYp3 | Dátum: Hétfő, 2013.04.15, 17:12:50 | Üzenet # 1 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Állapot: Offline
| Sziasztok! A napokban lettem figyelmes rá,miközben ültem a dugóban,hogy elkezdett felfelé kúszni a vízhőfokmérő mutatója. (felvettem a fűtést,és elkezdett vissza hűlni). Az alapjárat is 800-1000-1200 között ingadozik (ha tekerem a kormányt akkor jár fel meg le,ha nem akkor marad pl. 1000-en). Igazából a megerősítésetekre van szükségem,hogy ez hőgomba probléma,ugye? Hűtővíz nem folyik. Meg fűt is az autó (állítólag ha a termosztát a rossz,akkor nem fűtene,vagy csak langyos levegő jönne,de forróságot csinál) A másik,ami szintén a napokban jött elő (1.5-ös),hogy ha odalépek neki,akkor ~4000-es fordulatnál van egy ilyen furcsa hang. A teljesítmény nem romlik,csak előjön valamilyen kerregő (nem tudom hogy jellemezni) hang - egy pillanatig tart az egész -. Volt már ilyen valakinek? Esetleg lehet,hogy a ékszíj miatt csinálja? Mert már cserére szorul. Épp fényezés előtt állok,szóval remélem semmi komoly. Ezeket leszámítva minden (kopkopkop) rendben az autóval. Köszönöm a segítségeteket! Üdv: Zsolt!
Az üzenetet módosította: hYp3 - Hétfő, 2013.04.15, 18:12:41 |
|
| |