nemolevel | Dátum: Csütörtök, 2015.11.26, 17:09:22 | Üzenet # 1 |
Közlegény
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 10
Állapot: Offline
| Már vezettem 400 km-t az olajszint nem változott. Nagyon hangsúlyos zavaró hang, vagy félrehúzás stb. nem tapasztalható, de a totalcar-os ajánlás alapján szeretnék új olajat szíjat stb.
Egy két dolog azért érdekelne:
1. 90-nél 2750 a fordulatszám, 110-120 környékén pedig 3000-3200 között ezek normális értékek? 2.hátsóablaknál nem jön az ablakmosó folyadék 3.a bal hátsó ajtó nem zár központival, de legalább zárható a belülről 4. a csomagtartó sem zár, nehezen fordul a kulcs jobbra még nem akartam erőltetni 5.a csomagtartó teleszkópja is gyengék már 6.onnan hiányzik két műanyag borítás szerintem a hátsó indexeket takarja 7.jobb elöl is hiányzik egy műanyag elem ami a ködlámpa helyén van, EGY ILYEN NAGYON JÓ LENNE, akinek van ötlete honnan lehetne szerezni ne tartsa magában 8.az antenna sem épp igényes, -kell egy új
A három utóbbit szerintem majd egy bontóból kellene szerezni, de nyílván az első a biztonságos utazás.
Azt el is felejtettem, hogy kuplung a fogáspont után nem nyomja ki teljesen magát néha meg ragad.
|
|
| |
nemolevel | Dátum: Péntek, 2015.11.27, 07:07:02 | Üzenet # 2 |
Közlegény
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 10
Állapot: Offline
| Köszi a választ majd megnézem. Ha a biztosíték nincs benne akkor szintén nem működik, ugye?
|
|
| |