|
|
Üzemanyagszivattyú kiszerelés
| | |
Janika | Dátum: Szombat, 2011.12.17, 16:25:58 | Üzenet # 2 |
Vezér-ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1129
Állapot: Offline
| Köszi az infót!
|
|
| |
VacerPey | Dátum: Szombat, 2013.07.13, 13:38:37 | Üzenet # 3 |
Közlegény
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 7
| Sziasztok! Segítség kellene nagyon!!!! Leírom, mert a szerelőm megvakarta a fejét és csak hümmögött. ;( Szóval. Meghalt a benzin szivattyúm és kicseréltem. Most már nyomja a benzint, de valami lett a motorral vagy az önindítóval. Mikor indítozok, akkor a kipufogóból hallatszódik a vákum hang. Az indítónak meg olyan a hangja, mintha nem húzna be rendesen és csak szabadon pörögne a villanymotor. Pedig tekeri a motort is, mert sebességbe raktam az autót és simán előrébb ment. Szóval csak jó az indító. De az autó nem indul be. Még egy árva "föffenés" sincs. Üzemanyag megy a hengerekbe, mer kivettem a gyertyákat és ráindítóztam. Amikor teker az önindító, akkor sincs az a jellegzetes "köszörülés" hang. És olyan mintha nem lenne kompresszió egy hengerben sem. De sebességbe hagytam a kocsit (kettesben fokozatban) és egyedül nem tudtam eltolni. tehát kompresszió csak van. Semmi nem lett piszkálva a motoron-motorban, csak a szivattyú lett cserélve és azóta nem indul be a motor. ;( Valaki, bárki, akinek van ötlete, kérem írja meg mert fogalmam sincs mi történt a motorral. Egyszer leállt a motor és azóta nem indul. Minden ötletre nyitott vagyok. Dorogon lakom, ha valaki itt lakik a közelben, akkor az utiköltségét is állom, csak segítsen! Köszi előre is!!!! Üdv.: VacerPey 1.5 16v
|
|
| |
Janika | Dátum: Hétfő, 2013.07.15, 12:35:31 | Üzenet # 4 |
Vezér-ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1129
| Szikra is van?
|
|
| |
VacerPey | Dátum: Csütörtök, 2013.07.18, 10:45:44 | Üzenet # 5 |
Közlegény
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 7
| Hali Janika! Igen szikra is van akkora, hogy lovat lehetne sokkolni vele. Vettem bele új gyertyákat is, de azokkal sem indul.
|
|
| |
|