1995 2.5i V6 GT - Boros
|
|
Boros | Dátum: Szombat, 2012.06.23, 19:54:37 | Üzenet # 121 |
Alezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 111
Állapot: Offline
| Szépül a kicsim...
|
|
| |
Skull87 | Dátum: Szombat, 2012.06.23, 20:21:41 | Üzenet # 122 |
Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 283
| cseréled a hátsó spoilert?
|
|
| |
Boros | Dátum: Vasárnap, 2012.06.24, 21:24:13 | Üzenet # 123 |
Alezredes
| Nem! A bal első nyúlványom gyűrődött valami régi "koccanás" miatt, azt kell rendbe rakni, meg a bal hátsó sárvédőívet és akkor már a hátsó lökös sem volt patika állapotú.
Hifivel kapcsolatban kérdezném a véleményeteket:
http://www.edigital.hu/SD....37.html
http://autohifioutlet.hu/termeke....kd-r431
A Lenco a bluetooth miatt jobb lenne, de nekem ez "noname", ezért picit félek, hogy nem úgy szólaltatja meg a zenét, ahogy szeretném. (Tekintsünk el attól zenei minőség értelemben, hogy több százezerért is vehetnék egy nyamvadt fejegységet, amivel koncerttermi vagy stúdióhangulatot teremthetek a kocsiban, mert nem ez a célom. Alsó kategóriás valamiben gondolkodom.) JVC-m volt az előző kocsiban, meg haverom kocsijában is az van, azt tudom, hogy nekem megfelel, amit tud. De abból bluetooth-os 10-essel többért van. Ha valamelyikőtök hallott már ilyen Lenco-t szólni örülnék, ha elmondaná milyen volt. Design-ra persze a JVC jobban bejön, de ez sokadik szempont. Vagy, ha a JVC-hez tudtok normális áron bluetooth kütyüt, akkor az lenne a legjobb, mert az beszarás, hogy ez a kis izé annyiba kerül, mint a fejegység. Még esetleg Pioneer-eket meg Alpine-okat nézegettem, de azok ugyan ennyi "tudással" mintha drágábbak lennének. Minőségre viszont nem ismerem őket. A Sony az ára miatt részemről kiesett. Hangszóró terén viszont teljesen tanácstalan vagyok. Nem ismerem a márkákat, melyik mit tud, ilyesmiket. Inkább egy mélyláda a csomagtartóban, mint szétvágassam a kalaptartót mélysugárzók miatt, de, ha más a tapasztalatotok, akkor el tudom fogadni azt is! Tele van a net hifiőrületekkel, de nekem az már túl sok (aktív-, passzív mélyláda meg bassreflex, meg komponens szett megafaszom),nem szeretnék annyira belemerülni. Eddig SAL meg asszem' MNC hangszórókat nézegettem, de tudatlanságomból kiindulva nyitott vagyok minden márkára hangszóró téren. Ja és a gyári méretben keresek hangszórót!
Szóval ezekben szeretném a segítségeteket kérni!
Köszi előre is!
Üdv: Boros
|
|
| |
Janika | Dátum: Hétfő, 2012.06.25, 14:26:47 | Üzenet # 124 |
Vezér-ezredes
Üzenetek: 1129
| Ha fejegység, akkor JVC!!! Nekem is JVC van és a KD széria nagyon jó! Ez nem kérdéses. Hangszóró terén inkább a SAL-t válaszd, Nagyon jó mélyládák! Nekem speciel MNC hangszórók vannak az első ajtóban. 1 hónapot bírt, pedig nem is hajtottam...
|
|
| |
Boros | Dátum: Szerda, 2012.06.27, 20:38:14 | Üzenet # 125 |
Alezredes
| Köszi Janika! Szerintem a JVC lesz. SAL-eknek akkor jobban utána nézek.
Szerintetek ezek közül valamelyik rárakható a szamurájra?
Ehhez az eladónak nincs ugyan adaptere, de ez nem tántorít minket el http://racing-bazar.hu/alkatre...._stilus
Ezt egyszerűen univerzálisnak hirdetik: http://racing-bazar.hu/alkatre....t_tukor
Köszi!
|
|
| |
Skull87 | Dátum: Csütörtök, 2012.06.28, 06:57:59 | Üzenet # 126 |
Vezér-őrnagy
| A tükör engem is érdekel de még nem mertem beleugrani mert nem voltam biztos abban, hogy az adapter találni fog, illetve olyan adaptert beszerezni.
Ha sikerül szolj, hogy milyent vettél mert akkor én is okosabb leszek
|
|
| |
Janika | Dátum: Csütörtök, 2012.06.28, 09:41:53 | Üzenet # 127 |
Vezér-ezredes
| Robertónak BMW M3 stílusú tükre van:
|
|
| |
Skull87 | Dátum: Csütörtök, 2012.06.28, 10:07:41 | Üzenet # 128 |
Vezér-őrnagy
| és milyen adapterrel?
|
|
| |
Boros | Dátum: Csütörtök, 2012.06.28, 20:21:20 | Üzenet # 129 |
Alezredes
| Bizony milyen adapterrel? Klassz ez a tükör is, de, amiket belinkeltem jobban bejönnek. WRC style vagy mi a tököm!
Szóval adapter, adapter, adapter...
|
|
| |
Gebriel | Dátum: Csütörtök, 2012.06.28, 21:32:07 | Üzenet # 130 |
Hadnagy
Üzenetek: 65
| A gyári tükörnél nincs jobb. Volt már pár ilyen tuning tükörhöz szerencsém, a minőség nem valami jó és nem igazán jól lehet velük hátra látni.
|
|
| |
Kike | Dátum: Szerda, 2012.08.08, 09:47:13 | Üzenet # 131 |
Alezredes
Üzenetek: 120
| Osztom Geb véleményét a gyári a legjobb
|
|
| |
Boros | Dátum: Csütörtök, 2012.09.13, 16:43:14 | Üzenet # 132 |
Alezredes
| Szevasztok! Már megint sikerült belenyúlnom...szóval kell egy "új" rugó jobb hátra! Ha valakinek van szóljon! ...és akkor már lecseréltetem a toronycsapágyakat is...
|
|
| |
Boros | Dátum: Péntek, 2013.04.19, 19:30:08 | Üzenet # 133 |
Alezredes
| Jeee! Megvan a műszaki! --> Köszi Geb!!! Benn van végre a hifi... http://www.youtube.com/watch?v=PpRM4qG9FdA&feature=youtu.be -->Köszi Geb! ...meg akkor már végre a váltó is meg lett csinálva --> Köszi Geb! ...és, ha már lendületben voltam, akkor miért ne ebay-ezzek, úgyhogy lesem a postát!
Ha tudtok bal első doblemezt, ne tartsátok magatokban! Köszi! Üdv: Boros
|
|
| |
Janika | Dátum: Péntek, 2013.04.19, 21:05:19 | Üzenet # 134 |
Vezér-ezredes
| Gratula! Csak nem rászántad magad a leömlőre? Nekem van egy bal első kerékjárati doblemezem
|
|
| |
Boros | Dátum: Péntek, 2013.04.19, 21:29:37 | Üzenet # 135 |
Alezredes
| Köszi Janika! De bizony, rászántam magam! Doblemez a kocsidban van, vagy azon kívül is?
|
|
| |