1995 2.0i V6 GT - Szmöre
|
|
szmore | Dátum: Szerda, 2011.10.26, 20:50:56 | Üzenet # 136 |
Vezér-őrnagy
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 303
Állapot: Offline
| eeelvileg, ha van ilyen kulso homerseklet szenzor, akkor az a huto jobb oldalan van. lent, a klimakompresszor kornyeken. mge kell neznem van-e ott csatlakozo, utana meg megnezni mazda, mitsubishi, toyota meg nissan kulso homerseklet jeladonak mien csatlakozoja van..valamek csak jo lesz
..maga a magasságos..
|
|
| |
szmore | Dátum: Szerda, 2011.10.26, 20:54:02 | Üzenet # 137 |
Vezér-őrnagy
| jani tata, oan privat kepalbumokat (mmm, persze nem ugy privat) hova lehet feltolteni?? ami mondjuk belso szektorbol elerheto..??
..maga a magasságos..
|
|
| |
Janika | Dátum: Csütörtök, 2011.10.27, 13:00:51 | Üzenet # 138 |
Vezér-ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1129
| Sajna azt csak én tudok a honlap szerkesztőből, de ha megnézed az albumokat készítettem neked egy Szmöre mappát.
|
|
| |
szmore | Dátum: Csütörtök, 2011.10.27, 15:23:12 | Üzenet # 139 |
Vezér-őrnagy
| hmmm... meglessuk
..maga a magasságos..
|
|
| |
Janika | Dátum: Csütörtök, 2011.10.27, 16:41:27 | Üzenet # 140 |
Vezér-ezredes
| Szmöre, hogy csináltál piros mutatókat? Csak beszínezted, vagy meg van világítva?
|
|
| |
szmore | Dátum: Csütörtök, 2011.10.27, 17:50:24 | Üzenet # 141 |
Vezér-őrnagy
| irasvetito-folia van alatta, piros szinu. es kek szinu FÜLÖPs izzok, amelyek hipermegaultragiga feher fennyel vilagitanak. mondom akkor..a muszerlap elol fekete, kozepen atlacco, hatul meg feher. de a mutatok alatt nincs elszinezve ott csak az atlatszo muanyag van. a gyari, komplett zold vilagitast egyreszt a zold reteg adja, masreszt a zold gumisapkaba bujtatott izzok. a szamlapot az oratesthez a ket pici csavar fogja, azokat follazitottam, es csipesszel alatoltam a foliat. csavar visszahuz, es mindenki vidam. de igencsak halovany holdvilag pofaja vot, igy eloszor szort fenyu ledet, majd canbus ledet, legutolso kiserlettel pedig fülöp bácsi w5w standard izzoit (philips bluevision) kapott. majd 1200 forint egy szett es ugye ketto kell maris, de legalabb van egy tartalek. es ettol lesz ien erdekes zold, meg tejjesen piros, ami csak este piros, mer nappal feher. meg ezustfolia van a mutatok toven. anno a feher kocsival kiserleteztem ki hogyan is vilagitson, es az volt a fontos hogy a muszerek meg kozepkonzol meg az audio cucc szinkronban legyen (konnyu dolgom meg ugy sem volt, hogy abba a clarionban 256 szint valtoztato monokrom fenyrendszer van). a piros autoba meg ugyanaz kerult, mer ami bevalt, azon nem valtoztatunk.
ezt jol megaszontam, pedig ma csereltem le a valtogombot...ismet..a gyari helyett egy 626-osbol importalt borgomb volt benne, de a multkor loptam egy bontoban egy aluminium pözsó gombot, megfelelő valtasi renddel. es van nekem egy ilyen latens frusztraciom, ami az alu valtogomb latvanyara eros jobblab izomrangast idez elo, hat majd a karboonfoliaval jobban fog passzolni...
..maga a magasságos..
|
|
| |
Janika | Dátum: Csütörtök, 2011.10.27, 18:45:23 | Üzenet # 142 |
Vezér-ezredes
| Köszi az infohalmazt! A váltógomb alu, ami sportosabbá teszi az utasteret. Jó választás!
|
|
| |
Janika | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 20:38:51 | Üzenet # 143 |
Vezér-ezredes
| Isten éltessen Szmöre! A három X-re inni kell!
|
|
| |
meszics | Dátum: Vasárnap, 2011.10.30, 09:10:55 | Üzenet # 144 |
Hadnagy
Üzenetek: 65
| Na isten éltessen, akko tényleg be kő baszni!! XD
|
|
| |
szmore | Dátum: Vasárnap, 2011.10.30, 20:59:34 | Üzenet # 145 |
Vezér-őrnagy
| koszonom, koszonom....a bebaszas miatt hianyoztam tennap :)))
..maga a magasságos..
|
|
| |
szmore | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 22:40:18 | Üzenet # 146 |
Vezér-őrnagy
| gaz van...megy az auto...jonnek a birsagok :((( lakott telepulesen 85, -20.000
..maga a magasságos..
|
|
| |
Petyosz | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 22:59:22 | Üzenet # 147 |
Hadnagy
Üzenetek: 77
| uram BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! a harmadik x az szép nap. kár hogy nem emlékszem semmire. na mindegy. figyucsak. az elosztódat megnézted mi volt a hibás rész? ha nem megnéznéd e, hogy nem a törött alaplap okozta e a kibát? mer ha az a hibás megheggesztetném ha meg nem veszek egy komplettet.
|
|
| |
szmore | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 13:22:53 | Üzenet # 148 |
Vezér-őrnagy
| koszonom ismetelten, figym, en szetszedtem darabokra az egeszet, a beazason tul nem tunt fel semmilyen mas rendellenesseg. a takaro muanyag a rotorpipa alatt ezen a mostani elosztomon is meg van repedve, de igy is tokeletesen mukodik. makulatlan fenyesre csiszoltam az egeszet, ujraszilikonoztam, megjarattam a tengelyt, minden zsirnak nezett ki, de megsem ment. aaldozd be komam azt a 20ast, ezt a regit meg tartsd meg alkatresznek, enni nem ker. ha belegondolok hofgy egy fel evig szopt@m mint a kismalac el se hiszem hogy harminc vagyok....
..maga a magasságos..
|
|
| |
szmore | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:20:17 | Üzenet # 149 |
Vezér-őrnagy
| jani tata, meg persze mindenki mas..a kulso homersekleti csatlakozo az elso spojlerben van, jobboldalt. csak eppen homersekleti szenzor nincs benne..a 626nak viszont van. csak azt nem tudom, hogy jo-e.
..maga a magasságos..
|
|
| |
Petyosz | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 22:16:00 | Üzenet # 150 |
Hadnagy
Üzenetek: 77
| ki kő próbálni.
|
|