1995 2.0i V6 GT - Szmöre
|
|
Janika | Dátum: Péntek, 2011.10.21, 15:35:55 | Üzenet # 121 |
Vezér-ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1129
Állapot: Offline
| Nincs semmi dugulás a kipuf rendszerben. A faterom Ranaultján azt csináltuk, hogy lekötöttük a kipufogórendszert és csak a leömlőt hagytuk rajta. Nagyon hangos lesz, de ha meglódul a gép akkor valami gebasz lesz a leömlő és a katalizátor között. Esetleg lehet eltömődés a katalizátor után a középdobban.
|
|
| |
szmore | Dátum: Péntek, 2011.10.21, 17:19:42 | Üzenet # 122 |
Vezér-őrnagy
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 303
| hat elobb utobb nem lesz mas valasztasom. csak furi, mer annakidejen leszedtuk katalizatorostol mindenestol az egeszet. es perswze nem valtozott semmi. a lambda ertekeim nem tul jok, de valszeg aza elsodleges gyujtasproblema velejaroja. lehet egy fotengelyszenzor cseret is probalni kellene..
..maga a magasságos..
|
|
| |
Petyosz | Dátum: Péntek, 2011.10.21, 21:30:12 | Üzenet # 123 |
Hadnagy
Üzenetek: 77
| hála annak a magasságos jetinek hogy nem fullad. honnan szerváltál elosztót és mennyibe fájt ha szabad megkérdeznem? egy elosztó lehet hogy nekem is elkelne.
|
|
| |
szmore | Dátum: Péntek, 2011.10.21, 21:31:48 | Üzenet # 124 |
Vezér-őrnagy
| ebayrol lett importalva, egyenesen hollandiabol, Jani tata szives kozremukodesevel. alles zusammen leszallitva viharkeresztesig vout 22690 birodalmi magyar forint.
..maga a magasságos..
|
|
| |
Petyosz | Dátum: Péntek, 2011.10.21, 21:34:11 | Üzenet # 125 |
Hadnagy
| na akkor utánafutok ennek a témának hirtelen. köszi
|
|
| |
Janika | Dátum: Szombat, 2011.10.22, 15:50:16 | Üzenet # 126 |
Vezér-ezredes
|
|
|
| |
Janika | Dátum: Szombat, 2011.10.22, 16:00:43 | Üzenet # 127 |
Vezér-ezredes
| Szmöre nincs véletlenül neked elfekvőben, egy külső levegő-hőmérséklet érzékelőd, ami a ez lökhárítóban van elvileg?
|
|
| |
szmore | Dátum: Szombat, 2011.10.22, 18:23:30 | Üzenet # 128 |
Vezér-őrnagy
| hubazmeg..ammeg hogy nez ki..egyotosben van?? kabelkotegen valahol,...a zold elso spojleret eladtam, de lehet a kabeleken rajta log a szenzor...
..maga a magasságos..
|
|
| |
Janika | Dátum: Szombat, 2011.10.22, 20:19:33 | Üzenet # 129 |
Vezér-ezredes
| nem tudom, hogy néz ki, jobb elöl van a ködlámpa környékén
|
|
| |
Petyosz | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 18:56:50 | Üzenet # 130 |
Hadnagy
| kedves szmöre. alulírott petyosz azzal a kérdéssel fordulok hozzád, hogy az egész elosztóhelyett próbáltad e csak a kondenzátort kicserélni? most beszéltem egy elektromos szakival, aki aszonta amiatt lehet gyatra a szikra, és ez okozhat ilyen jellegű problémát. maradok tisztelettel.
|
|
| |
szmore | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 21:19:43 | Üzenet # 131 |
Vezér-őrnagy
| nem, nem probaltam..eleve a kondenzator papucsa eleg nehezen jon le, de jott a cserealkatresz mindenestul. egyedul a fedelet csereltem le, ez nehany helyen meg volt nyomodva. de attol meg mukodott. szikra halistennek van benne, szepen kiegette a gyertyaimat. azonban tovabbra is futi a katalizatort mint az allat. lambda hibajelet nem ad. fotengelyszenzor csere megvot, de nem segitett. a katalizator vorosodeset meddig lehet eroltetni?? injektorokat hogy lehet tesztelni? miutan a gyujtaseloszto hibaja nagy valoszinuseggel a mosas eredmenye mit vaghatott meg haza a viz ami a pirosodast okozza??
hibakod termeszetesen nincs :))
..maga a magasságos..
|
|
| |
Janika | Dátum: Kedd, 2011.10.25, 22:11:55 | Üzenet # 132 |
Vezér-ezredes
| Lesz egy új V6-os bajtársunk! Fehér! 1994-es! Hirtelen gázadásnálmajd megfulladt az autója, ha szépen lassan nyomtad a gázt, gyönyőrűen megy. Na erre varjál gombot, hosszas alkatrész cserélgetés után kiderüt, hogy neki is a gyújtáselosztója volt rossz. Neki is rendeltem. Úgy látszik, ebből az elosztóból be kellene tárazni, mert lassan típushiba lesz... Szmöre kapunk képeket az elosztó cseréről?
|
|
| |
szmore | Dátum: Szerda, 2011.10.26, 12:23:57 | Üzenet # 133 |
Vezér-őrnagy
| igen, termeszetesen teszek fel kepeket. hetvegen hideg volt, es nem fenykepeztem a fotengelyszenzor cserejet, de meg nincs visszateve a takaromuanyag, ugyhogy dokumentalni lehet a helyet. monnyuk szop@s cserelni de ez van. majd a kepekkel egyutt leirom azt is. hat ha torpanasos hiba akkor mindenkeppen elsodlegesen arra lehet gyanakodni. a katalizator izzas egyszeru es banalis hiba volt, szegyellem is leirni, de osszecsereltem a harmas es egyes hengerek gyertyakabeleit. a harmas hosszabb volt mint az egyes..nekem meg ugy tunt jol van. ma stroboszkopos elogyujtas allitast csinaltunk, egyes henger kabel, huzom rajta vegig az ujjam, baszki harmas matrica van rajta..aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! bekescsaban mondtak meg aprilisban hogy hiany van belole. ha a magyarorszagi bontos arakat vesszuk alapul, approx 75-80 ezer forinttal akkor ennyier ujat is lehet rendelni, amerikabol. kicsit gornyedos a vamkezeles meg miegymas, de postastol mindenestol hetvener zsirujjonnan nem rossz buli.
szerintetek a kettofeles vehatos motor tempomatja mukodhet a mienken???
..maga a magasságos..
|
|
| |
Janika | Dátum: Szerda, 2011.10.26, 14:57:12 | Üzenet # 134 |
Vezér-ezredes
| Elvileg igen! Szinte ugyanaz a kábelköteg, a fojtószelep és a szívócsonk más...
|
|
| |
szmore | Dátum: Szerda, 2011.10.26, 15:33:51 | Üzenet # 135 |
Vezér-őrnagy
| egy hathuszonhatoson van elado cucc, gondoltam ...jol jonne..
..maga a magasságos..
|
|
| |